Josef Stalin godkänner kärnkraften i Sverige

Kärnkraft är nödvändigt för att klara klimatfrågan men i Sverige avvecklas den”, skriver Jenny Piper, samt klistrar upp en bild på en man som ser lagom genetiskt manipulerad ut, samt hänvisar till en betalvägg från en monopolkapitalistisk tidning. Att Jenny propagerar för att lösa klimatfrågan är också intressant. Det är alldeles för kallt i min Datja.

Jag är enig med Jenny Piper som bor nere i Skåne. Klart att hon och hennes barn ska få bli granne med den varma goa kärnkraften och jag vill så gärna trycka till den gröna rörelsen tillsammans med henne, efter deras raljerande om vad jag och mina tillväxt-kamrater gjorde med Aralsjön.

Ja! Kärnkraft är strålande! Sannolikheten för en olycka är nästan noll. Det menade även kommunisten Tage Danielsson från Sverige …eller var det satir? Sannolikheten för en till Tjernobylkatastrof eller en Fukushima-olycka borde vara liten numera, med tanke på att det redan har hänt två gånger. Lita på mig! Jag kan dom där matematiska grejorna.

Jenny Piper och den lille genmanipulerade mannen har rätt! Kärnkraften borde subventioneras ännu mer än vad den redan är! Avfallet innehåller dessutom plutonium som man kan göra oerhört vackra fyrverkerier med, som vi gjorde i Sovjetunionen. DET var tider det! Och hur skall vi utan kärnkraften annars kunna förse en accelererande mängd mångkultur med ordentliga bomber och elfordon i framtiden? Och hur skall det gå för världens militärindustriella komplex utan dem?

Solbomber och vindbomber? Nä! Det påminner mig mest om när jag släpper väder i trädgården när solen tittar fram. Det blir inga barn glada av, i vart fall inte när brisen går åt deras håll. Jag är med Jenny Piper. Högre skatter till finansiering av kärnkraft och stora monopol-unioner! Uncle Joe approves!

Bild på Josef Stalin som ler

Hoppas alltid på en svag bris i rätt riktning när det liksom briserar i trädgården och ät alltid jod-berikat salt!

#onlyinsweden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s