Fulhet och falskhet i Vänsterpartiet

Bild på en väldiugt ful gammal kvinnaFarbror Josef stötte precis på en äldre gammal höna, och hade det inte varit för en radikalfeministisk tatuering på armen och äckligt rosa blus så hade jag bara tänkt att den stackars damen måste lida något extremt av att se sig själv i spegeln varje morgon och då hade jag enbart känt medlidande med henne. För sådan är jag. Jag tycker ofta synd om människor som det verkligen är synd om, t.ex. riktiga barn som har förlorat sina föräldrar, barn som blivit kidnappade till adoption, eller riktiga flyktingar som jagas för sin tro, politiska åsikter eller sitt författarskap, men även andra snälla människor som blivit handikappade eller har drabbats av sjukdom, eller de som tvingas tigga åt kriminella nätverk. Jag vill hjälpa dem alla genom att tänka rätt och långsiktigt, lösa grundproblemen och skapa ett jämlikare samhälle i Sverige och i andra nationer.

Bild på Farbror Josef som DJ för den snälla delen av HBTQ-rörelsenMen plötsligt likt en skivspelare hoppar till p.g.a.en repa,så insåg jag att det INTE ENBART rörde sig om enbart yttre fulhet, men en mycket klandervärd falsk imperialistisk sexistisk rasistisk gammal höna som skapar föräldralösa barn, samt struntar i riktiga flyktingars trygghet i Sverige och struntar i alla svenska medborgares trygghet, även struntar i tryggheten för HBTQ-personer som inte förtjänar importen av de som vill kasta dem från höghus. Min första impuls var att nacka fanskapet med ett snabbt slag mot nacken, såsom man nackar en alltför gammal höna, men så tänkte jag att det vore alltför milt jämför med det utdragna lidandet denna höna förtjänar, vilket består i att just vara en ful gammal höna som får lida riktigt länge, och det rör sig verkligen inte om vanligt charmigt rynkigt yttre som så många äldre attraktiva damer har, men hon är verkligen skräckinjagande ful, både på utsidan och insidan.

Ingen rår väl för medfödd yttre fulhet, eller hur man drabbas i gen-lotteriet i övrigt, men låt mig nu förklara hur satans ful den gamla hönan är även på insidan!

Tros de kalla ögonen är hönan lismande och trevlig, kallar alla i det s.k. ”Vänsterpartiet” ”kamrat”, samt säger det som alla vill höra precis som vilken fullblodspsykopat som helst, och hux flux vänder sedan denna höna den s.k. ”kamratligheten” till förräderi och är för uteslutningen av äkta vänstermänniskor ur Vänsterpartiet. Allt för att göra om partiet till en kvarvarande spillra av idioti, där enbart korkade hönor håller i makten och fega underkuvade s.k. ”män” jamsar med.

Bild på bombad stad som brinnerImperialistisk är hönan eftersom hon propsar på eller accepterar användandet av imperialismens plattformar, samt är med i ett parti som stöttade imperialistisk invasion och ödeläggelse av Libyen. Detta klandervärda parti, och alla de hönor som INTE stretade emot, INTE satte ned foten, eller INTE bytte parti i detta ögonblick, är en massmordisk skam för all äkta vänstermänniskor och bör givetvis få en lång utdraget lidande till döds t.ex. i arbetsläger i Sibirien, alltså inte nackas tvärt, för det vore verkligen inget egentligt straff och alltså alltför milt.

Skamligt imperialistisk är också denna falska höna, eftersom den som värnar sin nation är ”nationell”, vilket är helt sant, men enligt denna korkade höna misstolkas det förmodligen medvetet som ”Nazism!”, fastän just den falska associationsskulden har inympats av globalistiska fulmedier, vilka stödjer imperialistisk invasion, massmord, landsstöld och fördrivning av folk och gör om de kvarvarande bitarna till ett koncentrationsläger. Vem är då ”nazist”? Fulmedia och den korkade hönan, som inte tar hänsyn till fullt normala och friska nationella känslor av enhet och solidaritet med varann i varje nation.

Bild på manlig och kvinnlig arbetare sida vid sidaAtt vara imperialistisk globalist, som denna korkade höna följaktligen är, det är inte enbart folkförräderi i fredstid mot varje attackerad nation, men utgör även en risk för Sverige, och det får dessutom imperialistiska globalistiska bankirer att hurra.

Hönans sexism är kanske redan uppenbar, för dig som är en normalintelligent läsare, Sexismen består generellt sett av att förtrycka män, samt att placera icke-meriterade kvinnor på gräddhyllor p.g.a. innehavet av pissruska, samt att gynna icke-meriterade med avvikande läggning, följaktligen diskriminera och förtrycka meriterade heterosexuella p.g.a. deras läggning. Att behandla alla människor jämlikt och rättvist och se till meriterna duger nämligen inte för denna klandervärda höna, ej heller för hennes klandervärda gelikar.

Bild på en höna som ser riktigt dum utHönans rasism är kanske inte lika uppenbar, ens för dig som intelligent läsare, men den består i en mycket bisarr rasism, t.ex. att skuldbelägga de som råkar ha vit hud p.g.a. andra vita människors slavhandel, men givetvis helt utan att skuldbelägga islamistiska eller chokladbruna slavhandlare, eller den slavhandel som uppstod efter det Libyen-krig som den där hönan och andra vänsterhönor stöttade. Rasism är också att ta hit sådana kräkmedel som ser ned på oss, eftersom det skapar rasism hos oss, fastän vi inte vill känna så alls. Nyligen ville dessa klandervärda hönor ge Carl von Linné skulden för andra människors slavhandel, en man vars största intressen var vetenskap, flora och fauna och knappast gjorde en fluga förnär.

Bild på Josef Stalin med afrofrisyr
Med vänliga hälsningar från den alltför bleke Farbror Josef

Att hönan själv är äldre svensk och vit, när hon fördömer äldre vita svenska män, är naturligtvis inget konstigt för en korkad vit höna. Det här är nämligen en höna med mycket svagt intellekt. Jag önskar härmed den fula gamla hönan ett långt utdraget lidande till döds, i det värsta lidande som hon själv kan föreställa sig.

Personligen är jag övertygad om att prästerna luras, men om det ändå finns en god allsmäktig Gud någonstans (om så bara i alla människors hjärtan), så är min bön att det blir just ett sådant helvete för den där hönan, såvida hon inte ångrar sig och inte blir motiverad att förändra sitt klandervärda politiska beteende. Sänk dessutom alla dessa falska vänsterhönor under 4%, käre allsmäktige Gud, så de förstår sin egen belägenhet och börjar tänka i nya banor och ber om ursäkt till alla som de uteslutit utan verklig grund! Ge däremot alla snälla goda ärliga varelser, med hjärtat till vänster på riktigt, de som har en välvilja till sitt eget folk, andras folk och riktiga barn som har förlorat sina föräldrar på riktigt, ja, kompensera dem och ge dem ett himmelrike på jorden, t.ex. genom nya riktiga vänsterpartier för världsfred som valsamverkar tillsammans mot denna djävulens synagoga! Tack på förhand!

2 reaktioner till “Fulhet och falskhet i Vänsterpartiet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s