Varför denna osakliga kritik mot Vänsterpartiet? Är det politisk satir?

Farbror Josef på maskerad i kanindräkt med ChurchillVänsterpartiets ledning övergav antiimperialismen, spolar nu antikapitalism och socialism, skriver Anders Romelsjö på Global Politics, men varför denna kritik? Imperialism är ju förträffligt. Det är när man marscherar in i andra nationer som man verkligen känner sig som  ”Stålmannen” (d.v.s. ”Stalin” på ryska). Hur hade det gått utan imperialismen från alla imperialister i världen? Fred? Nä fy bubblan. En kanin blir enbart lycklig om den blir jagad av imperialismens rävar.

Farbror Josef med pistol, digitala solbrillor och cigarrKapitalismen är också förträfflig. Se bara på USA:s alla tältläger och människor som bor i sina personbilar och husvagnar, vilket skapar en god kamratlig stämning och mindre överkonsumtion! Se även på den fantastiska imperialismen utomlands! Bomberna skapar karaktär hos barnen, särskilt hos de som blivit av med armar och ben. Det är för bövelen en karriärväg om man vill bli coach i positivt tänkande! Inga armar, inga ben – Inga problem!

Det är väl heller inte nödvändigt med mer socialism när vi har en så utmärkt fungerande beredskap och välfärd, eller? – Nej käre Anders,  sluta kritisera Vänsterpartiet och det anhang som de sätter vid makten! Be om ursäkt!

Låt mig istället ge andra utmärkta exempel på Vänsterpartiets förträfflighet!

Galen feministKlart att V:s radikalfeminister och feminiserade “hens” utgör en utmärkt bas för partiet genom att bekämpa vidrig ”jämlikhet” och vidrig ”jämställdhet” som är jättedumma ord, för det är givetvis genom att förtrycka vita heterosexuella riktiga män som man kommer kunna skapa en riktigt stark Vänster! Javisst! Bli rasist! Bli Vänsterpartist! Vit är skit! Heterosex har komplex! Normalt är banalt!

Farbror Josef betraktar regnbågen i solglasögonQ:et i HBTQ repellerar heller inte majoriteten av folket, för majoriteten av folket fullkomligen älskar stolt paraderade perversiteter. Javisst! Under Q:et ingår väl sannolikt även giftermål med 6-åringar kan man tänka? Å smisk av gamla gubbar kanske? Åh så trevligt! Folket jublar helt säkert för detta vänsterparti! Fortsätt exakt så! Människor som vill våldta barn känner sig som hemma.

Vänsterpartiets intelligenta församling är absolut INTE vilseledd av monopolkapitalistiska fulmedier. V vurmar enbart för helt fantastiska och moderniserande sekulära krafter. Åh ja! V lockar in vettiga sekulära muslimer som Amineh Kakabaveh som står på de förtryckta kvinnorna och flickornas sida i sitt parti. Verkligen jättesmart av V! Förvänta er tillväxt så det knakar!

Farbror Josef talar med mustasch-beprydda baarnVänstern gör dessutom rätt som vurmar för införseln av kriminella, våldtäktsmän, terrorister och fullvuxna lycksökare utan flyktingskäl. DET lockar röster från människor som har hjärtat till vänster. Riktiga barn och riktiga flyktingar mår ju bättre i flyktingläger givetvis. Ja. Denna Vänster är ju moraliskt högtstående, respektabel och livskraftig på alla sätt å vis.

Kommunisterna är också duktigt intelligenta. De har p.g.a. 4%-spärren valsamverkat med varann och andra socialister länge nu och sitter därför givetvis i Riksdagen såsom sig bör. Är det inte så, eller har jag missförstått något? KP och SKP är väl riktigt stora, eller?

Den mentala friskheten är enorm i Vänstern som har god verklighetsförankring, moral och karaktär. Vänstern har samarbetsförmåga, positivitet och konstruktivitet och fokuserar verkligen på det som enar vänstern, d.v.s. KLASS, inte identitetspolitiskt käbbel som splittrar den. Bravissimo för vänstern!

Vänstern har en äkta kamratanda som inte fryser ut folk som ser nyktert på verkligheten. Vänstern beter sig analytiskt, öppet och vetenskapligt och sväljer absolut ingen monopolkapitalistisk hot-propaganda med hull och hår. – Nejdå! – Det är högt i tak! Respekten för integritet och demokrati är stor i vänstern, så pass stor att t.o.m. oligarkins ofria plattformar får utgöra dess kommunikationskanaler!!! Snacka om tillit!

De som har lite avvikande åsikter i de här frågorna fryser man inte heller ut i Vänstern. Mycket intelligent. Det kommer gå alldeles utmärkt för Vänstern och Vänsterpartiet.

4 reaktioner till “Varför denna osakliga kritik mot Vänsterpartiet? Är det politisk satir?

  1. Precis, Josef. Kritik mot Vänstern är alltid reaktionär. När kritiken är obehagligt sann måste givetvis slynglarna som kommer med den uteslutas, ignoreras eller få en hacka i ryggen! Inget kan leda till mer applåder för Vänsterns analys OCH det är givetvis huvudsaken! Du får min undergivna applåd, Josef. I sanning, Farbror Josef oooh akbar!

    Gilla

    1. Seså, seså, Davidovitj! Stilla din stora beundran! Jag förtjänar den inte. Hade jag förtjänat den hade jag varit ledaren för ett stort äkta vänsterparti, men så är det ju inte.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s