Vad är det för fel på massmord, krigsförbrytelser och terrorbombningar av en andra raser till stenåldern?

Efter 20 års USA-krig och ockupation lider 85 % av befolkningen och fattigdomen har fördubblats, skriver Anders Romelsjö, samt frågar sedan ”Vad gjorde Sverige i Afghanistan?” Vilken märklig fråga. Resultatet av Sveriges, saudiarabiens och USA:s ansträngningar är en enormt fin mångkultur.

Farbror Josef med prickskyttegevärVad är det för fel på massmord, krigsförbrytelser och terrorbombningar av en andra raser till stenåldern och sedan, när man väl är färdig, låta extrem sekterism och stenålder ta över? Detta leder ju nämligen till något som är omåttligt intressant för identitetsvänstern, nämligen andra icke-vita kulturer. Alla människor och kulturer har lika värde. Talibanernas kvinnoförtryck har samma värde som Gudrun Schymans och Vänsterpartiets mansförtryck, eller hur?

Farbror Josef betraktar regnbågen i solglasögonSveriges Regering har ju gjort helt rätt! Genom massiva bombningar, stöd från Saudiarabien och med vapen från USA, har Talibanerna fått makten och DET är faktiskt att gynna mångkultur, för nu får den exotiska sekteristiska talibankulturen fäste, så nu ska du inte ifrågasätta, men istället  givetvis applådera länge och lojalt, samt naturligtvis kasta bort din röst på ett icke-valsamverkande parti och på så vis se till att samma mångkulturella partier, som tagit in helt fantastiska krigsförbrytare i vårt land, får fortsatt makt 9/11 2022!

Be om ursäkt även till de som skar halsen av människor i Syrien! Även den kulturen har lika värde med våra lite tråkigare och fredligare värderingar, eller hur? Alla människors lika värde! Låt feministerna fira denna stolta mångkulturella landvinning genom att dra på sig sina burkas och hylla krigsförbrytarna, dessa exotiska underbara vildar! Kritisera inte vår anti-rasistiska feministiska regering! Det passar sig inte! Kom sedan inte och påstå att detta är tragikomisk politisk satir! Det bestämmer väl inte ni? Det bestämmer väl jag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s