Covid-19 – Dags för Covid-maskerad!

Farbror Josef med prickskyttegevärNedstängningar leder till kraftigt ökad dödlighet hos barn skriver läkaren Anders Romelsjö via Global Politics, som om det vore av intresse att hålla alla glyfosat-stinna ADHD-ungdjävlar vid liv, så farbror Josef måste verkligen berömma andra medier som lägger fokuset på helt andra saker, t.ex. att vaccinera 100% friska ungdjävlar med vacciner, som samtidigt plötsligt och märkligt nog innebär ”100% skydd för barn” (!!!) Wow. Sådan ”Pravda” imponerar. Bra jobbat kamrat Bergendorff! Vilken hälsning ska man göra till denna självsäkre kulturellt överlägsne arier med tyskt-klingande efternamn som lovar kapitalistbarnen 100% beskydd? Det får bli en bild på ett tyskt mausergevär i 30 graders vinkel upp mot hans egen lilla Berghof, inte som ett hot, men i all ära, s.a.s. Heil Bergendorff! Alla lyssnar på dig. Why don’t we throw a little nazi-party? …och om det skiter sig, så drar vi till Argentina!

Fake News från SwebbTV påstår samtidigt att vaccinerna inte fungerar, som om intentionen vore att hålla kapitalistfolk och ungdjävlar vid liv? Löjeväckande! Klart att de inte fungerar. Vi ska ju göra oss av med dessa snorvalpar och pöbel, medelst krig, hårt arbete, sjukdomar och medicinska experiment, givetvis! Det förstår ju vem som helst. Ropen skalla; Arbete åt alla! We fight for peace! De som inte är med oss är emot oss! Assad has to go!

Person in a old diver inspired gas mask in front of a green Coronavirus in the background

Det viktiga är att de ärbara medierna alltså har fortsatt fokus på vaccinering som undergräver immunförsvaret på ungdjävlar, vuxna och gamla, helt enligt docent Ralf Sundberg, och inte likt Fake News Newsvoice varnar dem för tusentals rapporterade biverkningar t.ex. blodproppar, hjärtsjukdomar, hjärnskador och reproduktiva problem. Sådant underbart ska vi givetvis tala tyst om! Nu ska folk och deras ungdjävlar få sig en propp eller steriliseras! Hö hö hö! Det kittlar i mustaschen! Det är väl bara judestjärnor eller vaccinpass som fattas, eller?

Farbror Josef på maskerad i kanindräkt med ChurchillDe ärbara medierna verkar särskilt vilja se massmord på de som är mörka i huden tycks det, allt för att gynna de fantastiska generna på oss som tillhör den ålderstigna vita PK-politikeradeln. Farbror Josef som också är vit i huden kan inte låta bli att smickras. De vill även rädda våra ålderstigna vit-hyade bankir-kamrater, d.v.s. de monopolkapitalister som gladeligen driver på underbara krigsförbrytelser, under de trevliga små beteckningarna ”missioner” och ”insatser” här och där i vanlig kolonialistisk stil. Titta! Här har vi vit-hyade maskerad tillsammans och min käre vän Boris är utklädd till Churchill och jag är utklädd till försökskanin för ”nödvaccin”->

Notera att nästan inget fokus ligger på vare sig beredskapen i vården, nyttiga vitaminer t.ex. C-vitamin , eller Vitamin D3, såsom Björn Hammarskjöld menar stärker immunförsvaret, eller på andra billiga mediciner, eller en modifierad HEPA skyddsmask som faktiskt filtrerar bort fler viruspartiklar ur luften! Det är så vi vet att de stora gamla fina medierna är på den sanna Doktor Mengele-sidan! Bravo! Bravissimo! Låt oss reducera de gamla och de svaga och sedan de vuxna och avsluta med barnen! Om inte genom viruset, så genom biverkningar från vaccinerna eller vitaminbrist!

Bild på Josef Stalin som lerFarbror Josef godkänner alltså massmedias formidabla massmördare. För hur skall jag, utan deras enorma mordiska karaktär, deras formidabla massmord, deras krigshets, deras medvetet spelade enögdhet och deras invasionslusta, annars komma till makten och bli dyrkad som en Gud och kunna slutföra arbetet som de har påbörjat?

Utan deras fantastiska agenda-medier, som obönhörligen kopierar varann, skulle ju alls inte folkets längtan efter Farbror Josef och Svenska Pravda öka. Jag menar liksom att någon kille av Stål nu snart rimligen måste släppas fram för att upphöjas av folket och befria dem från ännu fler smutsiga små kackerlackor. Först denna fascism och nazism och sedan Stalinism, eller hur?

Kommentera, prenumerera och häng med!

7 reaktioner till “Covid-19 – Dags för Covid-maskerad!

  1. Kul att höra! Nu rycker det lite i farbror Josefs mustasch och han blir intresserad av fler detaljer om detta. Farbror Josef rekommenderar även att du byter till samma hyperintressanta bloggsystem som farbror Josef använder, samt prenumererar i sidospalten med ett betydligt bättre e-postkonto än det du använder nu. De goda anledningarna till det kommer jag ge dig när du har gjort det.

   Gilla

 1. Googles algoritmer verkar inte filtrera bort det de vill. Men det är nog bara att de inte kan hantera ironi. Jag fick nämligen länk hit från en ny flik i Chrome. Så fick jag tillfälle att gråt/skratta en stund.

  Gillad av 1 person

  1. Kul att ha dig med kamrat Jeff! Chrome i all ära, för Googles bourgeoisie är ju fullkoligt formidabla på att hålla rent från besvärliga åsikter som vi inte vill att populasen skall ha. Richard Stallman, den långhårige gamle hippien, har inte fattat poängen än. Google är bäst! Don’t be evil! Use Google!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s