Den politiska satiren i Sverige belyses bra genom Jessica Stegrud & Luai Ahmed

Jessica Stegrud är en av Sverigedemokraternas EU-kandidater och är en business controller från Gotland. Hon bor numera i Vellinge utanför Malmö, där läkaren Nils Littorin och den fantastiska Malmölistan konkurrerar rejält med hennes parti. Stegrud har alltid har haft ett brinnande samhällsengagemang och har de senaste åren, tack vare sitt stora intresse för politik och skrivande, byggt upp ett politiskt nätverk på proprietära sociala medier.

Stegrud beskriver sig själv som “yttrandefrihetsvurmare”, trots att flera av de proprietära plattformar hon använder förhindrar yttrandefriheten genom godtycklig censur och shadowbanning, vilket hon är väl medveten om.

Stegrud påstår att betydelsefulla beslut skall fattas på saklig grund och föregås av gedigna konsekvensanalyser. OK. Vad är konsekvensanalysen vad gäller de proprietära plattformarna efter självbiografin av Snowden och filmskaparen Oliver Stone? Vad blir beslutet på de sakliga grunderna?

Nåväl. I denna inspelade live-sändning talar Stegrud med en homosexuell  f.d. muslim som har begått apostasi från Islam. Mycket intressant och båda gör ett riktigt bra arbete.

Luai Ahmed kallar sin mamma feminist, men jag föreställer mig att hans mamma, likt mig, Stegrud och PKK, är en ”jämställdist”, d.v.s. inte vill förtrycka någon, enbart befria alla, att alla ska få ha sina nationer ifred och ska kunna tänka självständigt, även de stackars männen som lever i sekteristiska villfarelser.

Galen feministFeminism däremot är för mig när bisarrt bittra kvinnor, med psykopatisk läggning eller mental efterblivenhet, vill förtrycka män idag p.g.a. deras kön, eller vill förtrycka ateistiska vita traditionella vänstermän, p.g.a. att muslimska/kristna slavhandlare ur eliten för flera hundra år sedan förtryckte slavar etc.

Feminism kan också vara att medelst osanning förtala män (eller kvinnor med ryggrad), i den bisarra tron att den godtyckliga uteslutningen av dessa, är godhet, eftersom det klandervärda beteendet gynnar dem själva på olika vis, ex. känslomässigt eller karriärmässigt, eller ev. för att vänstermänniskorna med analysförmåga tyckte ungefär likadant som nationalkapitalister i någon fråga. I feministens skalle fungerar detta enligt principen att; om nationalkapitalister vägrar äta bajs så blir plötsligt bajsätande förträffligt.

Jämställdhet är något finare än den där bisarra feminismen. Nu är visserligen den jämställda Stegrud med i ett ganska monopolkapitalistiskt parti, som nu samverkar med ganska extrema monopolkapitalister i KD och M, som vill öka arbetslösheten och ojämlikheten i samhället, vilket i sin tur ökar mordfrekvensen och konflikten, vilket SD sannolikt kommer profitera på, samt sannolikt kommer hota jämställdheten och tryggheten i samhället, vilket främst drabbar kvinnor och barn.

Det som är ännu finare än jämställdhet, d.v.s. JÄMLIKHET är inte på tapeten för Stegrud eller SD än, trots att det kan skapa ett tryggare samhälle, men Farbror Josef får väl kanske lov att drömma bakom sina solglasögon i solen, drömma om ett coolare SD och om fler fröken Stegruds som är för både jämställdhet och jämlikhet.

Farbror Josef i digitala solglasögon

I farbror Josefs fantasi har de coola tjejerna gärna en kommuniströd schalett och en tuff bikini eller baddräkt i svenska flaggans färger, eller tvärt om, och de är så pass intelligenta att de ofta slår farbror Josef i schack där på filten i solen, i vart fall när de samverkar. Schackpartiet kombineras med leken sanning eller konsekvens, där vinnaren bestämmer att få höra sanningen eller bestämma konsekvensen.

Mer intressant:
Luai Ahmed förklarar kopplingen mellan slöjan och feminism

Luai Ahmed förklarar kusingifte och klanliv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s