Analys, galenskap eller politisk satir? – Psykopater som beskriver psykopati?

Betraktar idag två personer på nätet som beskriver psykopater, bl.a. Karolina Sörman, doktorand i klinisk neurovetenskap vid Karolinska institutet…

…och den mycket intressante Sigvard Lingh, leg. psykolog, leg. psykoterapeut:

…båda tyvärr på en klandervärd proprietär plattform. Förlåt att jag länkar dit, kamrater, men det är kanske extra viktigt, eftersom psykopati ev. går att bota, enligt Sörman, och att det beror på psykopatens egen motivationsgrund att ändra personlighet eller beteende.

Lingh höftar till med att kanske ca 4% av svenskarna är psykopater, men farbror Josef känner att det måste vara betydligt fler av de korttänkta ytliga narcissistiska människorna i den svenska vardagen, när de fokuserar, agerar, röstar och konsumerar.

För är det inte så att folk och företag ständigt gynnar psykopatiska proprietära plattformar genom att locka in vänner och folk på dem, eller gynnar majoriteten inte IS-terrorism och slaveri, t.ex. genom att rösta på partier som stöttade den olagliga invasionen av Libyen? Krigsförbrytelse är inte enbart olagligt. Det är massmord, men bryr sig majoriteten om det? -Nej.

Farbror Josef med handen för munnen
Väck mig eller säg att ni skojar!

Farbror Josef känner att det är något som inte stämmer med de som röstar för majoriteten av EU-vurmarna vilka, genom EU:s underbudspolitik, undergräver demokratin, skapar arbetslöshet, ojämlikhet, knäckta människor, drogberoenden och därigenom högre mordfrekvens.

Skiter majoriteten inte fullständigt i krigsoffren i världen i realiteten, väl vid valurnorna? -Jo. Gynnar majoriteten inte balkongflygande flickor, t.ex. när de röstar för de psykopater som mobbar ut Amineh Kakabaveh, kvinnan som ställer sig på flickornas sida och deras rätt att leva i en kultur som bejakar deras friheter och rättigheter? Varför står majoriteten på den förtryckande sekterismens och s.k. ”hederskulturens” sida när de röstar? Är det en ond dröm? Varför ställer inte folk den logiska frågan om vi faktiskt vill ha ”mångkultur” tillsammans med sådana kulturer? Är det renpsykopati, eller vill de enbart bli lurade av psykopater?

Gynnar majoriteten i realiteten inte USA-regimen (som är ”det värsta kriminella företag som någonsin funnits på jorden”, enligt Paul Craig Roberts)? USA-regimen, en regim som begår krigsförbrytelser och därigenom massmördar människor av andra etniciteter, förutom massmordet på de egna soldaterna, samt tortyren av hjältejournalisten Julian Assange, samt jakten på visselblåsaren Edward Snowden?

Gynnar inte massvis med s.k. ”kristna” och s.k. ”judar” Israel-regimen som stjäl land i strid med FN:s resolutioner? Israel-regimen, en regim som får Sydafrikas apartheid-regim att blekna i jämförelse, eftersom Sydafrikas apartheid-regim (hur grymma de än var) ändå inte svälte ut och fördrev de förtryckta, såsom Israel-regimen gör. Säg mig t.ex. att majoriteten av s.k. ”kristna” och s.k. ”judar” INTE stödjer den där regimen! Men gör det i så fall utan att ljuga för mig!

Farbror Josef med pistol, digitala solbrillor och cigarrStödjer majoriteten inte regeringar som säljer vapen till diktaturer, diktaturer som sliter barn i bitar i grannländerna? -Jodå. Drönarna levereras till diktaturen Saudiarabien och bomberna regnar över Jemens barn från svenska drönare.

Stödjer inte majoriteten partier för Pandemi-nedstängningar, som inte fungerar enligt vetenskapliga studier, samt är katastrofalt för barnen? – Jovisst! De tänker t.o.m. injicera barnen med experimentet i strid med Barnkonventionen. Är majoriteten inte för politiker som jollrar om användning av masker som inte filtrerar bort tillräckligt med viruspartiklar? -Jodå. Vetenskapliga raketingenjörer är inte direkt i majoritet i riksdagen om man säger så och folket hjälper inte till heller, eller hur?

Är det inte så att människor stödjer medier som inte delar med sig av näringsinformation som stärker människors immunförsvar, men istället skrämmer slag på folk, så att de blir stressade, ledsna, tröstäter och inte vågar söka vård, vilket tar livet av dem? -Jodå.

Röstar majoriteten inte för politiker som bygger dyra fula strandnära byggen, svulstigt fula och dyra kommunhus, eller vill skapa ohållbart stora städer i sin absurda tillväxt-iver? Stödjer folket inte förtal och stödjer de inte uteslutningar ur partierna av folk som helt evident vill folkets och framtidens generationers allra bästa i alla avseenden? – Vi får väl se!

Stödjer inte majoriteten av folket politiker som ställer män mot kvinnor genom sin s.k. ”feminism”? Skapar inte folket rasistiska känslor mellan vita och svarta genom extrem woke-antirasism i strid med John McWhorter rekommendationer? Ställer inte folket HBTQ-människor mot konservativa genom sitt stöd för förargelseväckande parader, fastän vi alla har gemensamma klassintressen och alla gynnas av ömsesidig respekt, samt gynnas av att dela på jobben solidariskt, med följden noll arbetslöshet och rättvisa inkomster åt oss alla?

Farbror Josef funderarSkapar inte majoriteten rasistiskt hat mot riktiga barn och riktiga flyktingar med asylskäl, genom sitt dyra falska narcissistiska godhets-signalerande och öppna gränser för lycksökare som helt saknar asylskäl? Stödjer inte folket politiker som medvetet har förstört vår välfärd och vår beredskap? -Jodå. Är inte majoriteten i samhället därmed verkligt ytliga narcissistiska korttänkta psykopater?

Är det inte så att när majoriteten, när de blir rånade, våldtagna, knivstuckna eller dödade, har de inte då förtjänat det, egentligen, eftersom de har röstat för det? Har de verkligen förtjänat den lögnaktiga manipulativa medians falska tycka-synd-om-retorik i dessa ögonblick? Varför då? Är det inte enbart de oskyldiga barnen som drabbas av deras politik, samt de som inte stödjer den psykopatiska politikeradeln, som vi egentligen bör känna empati med?

Samhället utgörs till mycket stor del av de här psykopaterna, som till en mycket stor del röstar för psykopatin varje val, anser jag. Hur skall en mentalt frisk människa kunna må bra, när den inte är en av majoritetens psykopater? Ljusterapi? Meditation?

Ska man naivt drömma om dessa psykopaters motivation till mer moraliska tankegångar? Eller ska man föreställa sig majoritetens psykopaters permanenta förvaring i Sibirien? Eller ska den mentalt friske försöka skratta åt det tragiska eländet genom politisk satir, istället för att bli deprimerad och gråta? Kanske har dessa två psykologer svar på alla mina frågor?

Fast det är klart, om de inte vill svara nedan eller kontaktar mig för en intervju, så är ju även deras eget tillstånd uppenbart… eller hur?

Noterar även via TV4 att manliga och kvinnliga psykopater skiljer sig åt.

3 reaktioner till “Analys, galenskap eller politisk satir? – Psykopater som beskriver psykopati?

  1. Så fort människor får makt och pengar tenderar de att bli psykopater, dvs kampen och den naturliga driften att behålla och värna om sin status sin person och privilegier och att utvidga sitt inflytande över andra och på andras bekostnad. ”P” använder andra människor som verktyg blott för att tjäna sina egenintressen. Hänsynslöshet och bristande omdöme i vissa fall, äregirighet och narcissistisk läggning, dominant beteende liksom grandiositet.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s