Politisk satir – George Orwell & den satiriska Djurfarmen åter aktuell? – Är vissa mer jämlika än andra?

Ni kommer kanske ihåg hur George Orwell drev med Farbror Josef genom sin satiriska fabel Djurfarmen? Ni kan gärna döma själva om detta var propaganda eller min verkliga karaktär! Men anklagelsen antyder ändå att dubbelmoral är något dåligt. Jaså? Verkligen?

När USA, NATO och Sverige skickar vapen för att åstadkomma slakt på ryssar och rysktalande ukrainare i östra Ukraina så är det väl inte ”slakt”, eller? ”Slakt” blir det väl bara när det är våra allierade folkmördare och ditresta folkmördare som slaktas? Eller hur?

Samma sak med ”positiv särbehandling”. När människor väljs bort p.g.a. identitet, kön, sexuell läggning och ålder så är det diskriminering, men det är givetvis ingen diskriminering när vita heterosexuella medelålders män utsätts för diskriminering, trots mer erfarenhet eller förmåga, för då är kvoteringen s.a.s. ”positiv särbehandling”.  Eller hur? Vi vita heterosexuella medelålders män måste se till att utmärka oss på rätt sätt, så att vi själva kan bli positivt särbehandlade! Feminiseringen kan i dock vissa fall ev. visa sig bli en s.k. ”utmaning”…

Farbror Josef på maskerad i kanindräkt med ChurchillTack-o-lov är jag en mästare på att klä ut mig, så snart ska jag väl ändå kunna ta plats i Riksdagen och kanske t.o.m. i Regeringen, kanske genom Valsamverkanspartiet, även om idén verkar vara något för rationell? Jag kan ömsom posera som försökskanin för experimentellt mRNA-vaccin och i nästa ögonblick, när hela den affären börjar likna politisk satir, så kan jag säkert ta på mig en riktigt feminin knytblus och i nästa ögonblick klä mig konservativt, tala om mångkultur för att tillfredsställa islamistiska imamer som vill förtrycka kvinnor och därefter ta på mig en hatt i ära för alla HBTQ-personer eller vifta med en diktaturflagga som Ukrainas!

Eller varför inte sälja mig till USA-regimen och börja propagera för NATO-medlemskap som gör att vi närmar oss tredje världskriget, samtidigt som jag talar pampigt och värdigt om ”fredsbevarande”, ”missioner” och ”insatser” för fred likt en kristen präst, fastän jag menar folkmord och krig och vill öka mördandet genom att skicka pansarskott till en ukrainsk diktator, ger varma applåder till honom, eller skicka drönare till Saudiarabien för att kunna folkmörda Jemeniter!

I ett fulmedia-hjärntvättat land, där den andra sidan censureras, vilket är att betrakta som en demokratur, kan jag även kalla för demokrati. Betrakta det som en ansökan till Riksdagen och en ansökan om att bli intervjuad i fulmedia som jag gärna vill bli en del av! Detta är mitt element! Ondska är godhet, krig är fred, yttrandefrihet är censur, män är kvinnor, diktatur är demokrati, lögnaktighet är hederlighet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s