Riksdagen under belägring – Upprörda ukrainska och ryska mödrar för fred tar till vapen mot krigshetsarna

Enligt en taleskvinna utanför riksdagen, beväpnad med en AK-47 och ett svenskt anti-tankvapen robot 57, så har ca 50 revolutionära kvinnor brutit sig in i Riksdagen exakt kl. 12:00. Detta eftersom riksdagen förklarat krig mot Ryssland och har skickat vapen till Ukraina.

Det är ännu inte klarlagt om den personburna närpansarvärnsroboten är beslagtagen av ryssarna, är inköpt av nazister från Azovbataljonen, eller kommer från den från förbjudna oppositionen i Ukraina.

Enligt taleskvinnan rör det sig om både ukrainska och ryska mödrar till de stridande unga pojkarna. Gruppen som just nu rår över de krigshetsande politikernas öde, lär förmodligen utlösa nyval i morgon, då merparten av politikerna förmodligen kommer ha avrättats för att avskräcka deras ersättare. Fåtalet fredliga politiker i Vänsterpartiet och Miljöpartiet lär sannolikt få behålla livet om de inte fjollar sig för mycket.

Vetenskapliga partiet lär också vara inbjudet eftersom de verkar för fredspris till Vladimir Putin som har gjort allt för att försöka stoppa folkmordet i Ukraina.

Vi får bara hoppas på att vi åtminstone kommer få beskåda liken under ordnade former i direktsändning via SVT, såsom Che Guevara fick beskådas efter sin avrättning! Får jag föreslå att det sker till tonerna av en mycket bra rap-låt?

Bild på den avrättade Che Guevara

Rykten säger att riksdagsledamoten Amineh Kakabaveh förmodligen kommer få deltaga i nyval, men inga medlemmar i de andra partierna eftersom de inte tagit avstånd från vapenförsändelserna tillräckligt tydligt och det faktum att sådana feminiserade mähän inte tilltalar kvinnor i allmänhet.

Enligt talesmannen har ännu inga politiker fått plikta med livet. Även polismännen lär vara i tryggt förvar. Endast en övermodig polisman som drog sitt tjänstevapen är skottskadad i axeln och fick lämna Riksdagsbyggnaden i bandage. De andra polismännen uttrycker stor tacksamhet från sitt tillfälliga förvar genom olika appar, för de har tydligen också retat sig på dessa ljugande krigshetsare länge nu.

Anti-terror-styrkan vägrar ingripa, eftersom de anser att ingen fara för deras poliskollegor existerar, samt att krigsförklaringen mot Ryssland är landsförräderi, därmed är olaglig och att nyval är mer demokratiskt än riksdagsbeslut utan folklig förankring. Deras lojalitet är alltså med kvinnorna, polismännen och folket i det här fallet, inte med de krigshetsande  landsförrädarna.

Misstankar om ett aprilskämt florerar givetvis, eftersom vi alla känner folkets feminiserade, underkuvade och accepterande lydiga natur, men å andra sidan kan det faktiskt finnas människor som är trötta på att få sina söner dödade åt det korrupta militärindustriella komplexet och icke-demokratin. Att detta är ett dåligt aprilskämt, eller ytterligare mångkultur som vi skall vara toleranta mot, är inte helt oklart.

Fler intressanta nyheter idag:
https://www.globalpolitics.se/fred-var-aldrig-planen-dokument-visar-att-stora-mangder-vapen-under-flera-ar-har-exporterats-till-ukraina/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s