Det nya Sovjetunionen börjar ta form + Rap om den blåa smurfen Löfven

Bild på Josef Stalin som lerKommer ni ihåg stödpaketet på 150 miljarder, som skulle belåna svenska folket ännu mer, samt visst skulle strösslas på Tysklands banker och Italiens Mercedes-ägare, samt på medborgarlöner till spanjorerna? De skojade inte, men svenska medborgare har naturligtvis inte röstat för detta, trots den massiva hjärntvätten, men tvärtom röstat emot EMU. MEN med en totalitär hållning kan man givetvis ändå liksom bygga ett nytt Sovjetunionen.

Jovisst är det orättvist och monopolkapitalistiskt, men hur ska jag kunna bli Gud över Sovjetunionen, förlåt jag menar Europeiska Unionen (EU) eller t.o.m. EMU, utan att ledarskapet först får ställa till det ordentligt? … som vanligt? När kommer invasionen av Ryssland denna gång?

De hade mage att kalla skurkstrecket för ett stödpaket mot Covid-19, medan de mördade barn med nedstängningar och undanhöll viktig kunskap. Imponerande. Det kittlar i min mustasch.

Nåväl. Kom ihåg att lyssna på en liten rap-låt från Farbror Josef när andan faller på! Den kan ev. inspirera till fullt rimliga och högtstående moraliska handlingar.

Mer intressant:
http://www.maxgustafson.se/arbete/demokratisk-marknadsdiktatur/
https://www.globalpolitics.se/beslut-om-eus-aterhamtningsfond-manipulation-och-rattsrota/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s